• Alle åpningsarrangementene foregår på Trevarefabrikken med mindre annet er oppgitt.
  • Bussbilletter for retur til Svolvær kan kjøpes i LIAFs informasjonsskranke.
  • Åpningstider for Trevarefabrikkens bar og restaurant er fredag og lørdag 11:00 – 02.30 (kjøkkenet stenger 22:00), søndag 11:00 – 01.30 (kjøkkenet stenger 22:00).

 

Lørdag, 2. sep

11:00 – 18:00 Utstillingen er åpen
11:00 – 16:00 Henningsvær Folkekjøkken på Festiviteten
Alle er velkomne til å hjelpe med tilbereding av maten 11:00 – 14:00 og opprydning 15:00 – 16.00. Det serveres gratis lunsj mellom 14:00 – 15:00
11:00 – 11:30 Ann Lislegaard i samtale med Milena Høgsberg (ENG)
11:30 – 12:00 Filip Van Dingenen i samtale med Heidi Ballet (ENG)
11:30 Eglė Budvytytė, Liquid Power Has No Shame, performance, 30 min.
12:00 Fabrizio Terranova, Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival, 90 min.
12:00 – 14:00 Adam Linder, To Gear a Joan, aktivert av Stine Janvin Motland, vokalperformance, løpende avvikling
12:00 – 12:30 Ho Tzu Nyen i samtale med Heidi Ballet (ENG)
​12:30 Elin Már Øyen Vister, Kjære Henningsvær og havet som omkranser deg!, utendørs sansevandring, 30 min. (NO) *Spesielt inviterte gjester er sangeren Elisabeth Misvær, Heidi Birgitta Andersen, lulesamisk språkarbeider og Alf Per Johansen, innbygger i Henningsvær.
12:30 – 13:00 Daisuke Kosugi i samtale med Heidi Ballet (ENG)
13:00 Guidet tur i LIAF-utstillingen, 60 min. (NO)
13.00 – 13:30 Eglė Budvytytė i samtale med Milena Høgsberg (ENG)
13:00 Filip Van Dingenen, Seaweed Cutting, Collecting and Conservation Project workshop, 60 min. (ENG)
13:30 – 14:00 Michala Paludan i samtale med Milena Høgsberg (ENG)
14:00 – 15:00 Lunsj serveres av Henningsvær Folkekjøkken på Festiviteten
15:00 – 16:30 The Black House in a White House av Nicolas Siepen, organisert av Mondo Books (ENG)
15:00 Eglė Budvytytė, Liquid Power Has No Shame, performance, 30 min.
15:00 – 18:00 Daisuke Kosugi, Good Name (Bad Phrase), lyttearrangement, Henningsvær Stadion, løpende avvikling
15:00 – 18:00 Adam Linder, To Gear a Joan, aktivert av Stine Janvin Motland, vokalperformance, løpende avvikling
16:00 Fabrizio Terranova, Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival, 90 min.
16:30 – 17:00 Sondra Perry i samtale med Milena Høgsberg (ENG)
16:30 Eglė Budvytytė, Liquid Power Has No Shame, performance, 30 min.
17:00 – 17:30 Silje Figenschou Thoresen i samtale med Heidi Ballet (ENG)
17:00 Filip Van Dingenen, Seaweed Cutting, Collecting and Conservation Project workshop, 60 min. (ENG)
17:30 Elin Már Øyen Vister i samtale med Milena Høgsberg (ENG)
18:00 Utstillingslokalene stenger
20:00 Elin Már Øyen Vister, Kjære Henningsvær og havet som omkranser deg!, utendørs sansevandring, 40 min
21:00 Live musikk på Trevarefabrikken
22:00 Trevarefabrikken Klubb (DJ)
01:00 Avgang LIAF-buss fra Henningsvær til Svolvær

 

 

Søndag, 3. sep.

11:00 – 18:00 Utstillingen er åpen
12:00 – 17:00 Henningsvær Folkekjøkken på Festiviteten
Alle er velkomne til å hjelpe med tilbereding av maten 12:00 – 14:00 og opprydning 15:00 – 17.00. Det serveres gratis lunsj 14:00 – 15:00
11:00 – 11:30 Adam Linder i samtale med Heidi Ballet (Skype, ENG)
11:30 – 12:00 Silje Figenschou Thoresen i samtale med Milena Høgsberg (NO)
12:00 – 12:30 Elin Már Øyen Vister i samtale med Milena Høgsberg (NO)
12:00 Fabrizio Terranova, Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival, 90 min.
12:30 Eglė Budvytytė, Liquid Power Has No Shame, performance, 30 min.
13:00 Guidet tur i LIAF-utstillingen, 60 min. (NO)
13:00 Eglė Būdvytytė, Liquid Power Has No Shame, performance, 30 min.
13:00 – 18:00 Adam Linder To Gear a Joan, aktivert av Stine Janvin Motland, vokalperformance, løpende avvikling
13:30 Elin Már Øyen Vister, Kjære Henningsvær og havet som omkranser deg!, utendørs sansevandring, 30 min. (ENG)
13:30 – 14:00 Ann Lislegaard i samtale med Milena Høgsberg (NO)
14:00 – 15:00 Lunsj serveres av Henningsvær Folkekjøkken på Festiviteten
15:00 – 15:30 Opplesning av forfatter Sigbjørn Skåden, organisert av Mondo Books (ENG)
15:00 – 18:00 Daisuke Kosugi, Good Name (Bad Phrase), lyttearrangement, Henningsvær Stadion, løpende avvikling
16:00 Elin Már Øyen Vister, Kjære Henningsvær og havet som omkranser deg!, utendørs sansevandring, 30 min. (NO)
16:00 Eglė Budvytytė, Liquid Power Has No Shame, performance, 30 min.
16:00 Fabrizio Terranova, Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival, 90 min.
16:30 – 17:00 Opplesning av forfatter Sigbjørn Skåden, organisert av Mondo Books (ENG)